Телефонни номера за обратна връзка

Важно!!! Желателно е всички клиенти, които използват телефонните номера от обратната връзка да не го правят, защото по този начин се затруднява извършването на обратната връзка, като се заемат линиите. Фирмата е предоставила достатъчно телефонни номера на които да прозвънявате. В тази връзка тези номера ще бъдат с опция блокирани входящи обаждания и не се чудете ако нямате отговор.

Касовият бон - вашата застраховка

КАСОВ БОН е вашата застраховка. При съмения за нередности, съхренете касовия бон и се свържете с нас, за да споделите проблема, който сте срещнали. Във всеки касов бон е посочено: часа; датата; изминатото разстояние; и съответната сума която трябва да платите.

Мобилна поръчка

Вече 18 години добрите таксита са около теб, когато ти трябват. Лесно, удобно и най-вече бързо! Сега изцяло в духа на новите технологии да поръчате ЕС-СИ такси от смартфона си е повече от лесно!

Прозвъняване при пристигане на адрес

ЕС-СИ такси въвежда нова услуга. След приемане от диспечер на вашата заявка, когато автомобила е на адреса системата автоматично ще извърши прозвъняване до вашия телефонен номер.

QR код поръчка

ЕС-СИ такси въвежда нов метод за поръчване на такси през смартфона ви - чрез QR код.